Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84.yıldönümü nedeniyle Bölge Müdürlüğümüz idarecileri ve personelin katılımıyla anma töreni gerçekleştirildi.

10 Kasım 2022

Bölge Müdürümüz Sayın Kadri KARAKUŞ'un 10 KASIM ATATÜRK’Ü Anma Günü Konuşması


Ülkemizin Milli Egemenliği ve Bağımsızlığı yolunda kazanılan emsalsiz zaferlerin Başkahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 84. Yıl dönümünü saygı ve minnetle yâd etmek üzere vatan toprağının en doğusu Gürbulak Gümrük sahasında toplanmış bulunmaktayız.

Kutsal vatan toprakları uğruna dökülen şehitlerimizin kanlarını ve gazilerimizin fedakârlıklarını asla unutmadan Cumhuriyetimizi temel değerleri doğrultusunda daha ileriye taşımalıyız. 10 Kasım’lar yas günü değil, O’nun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz günler olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

                                                       
 

                                                        KADRİ KARAKUŞ
                                                         BÖLGE MÜDÜRÜ